De første dage i Adelaide

Efter at have ligget hele dagen (søndag) i poolen, kørte vi sidst på eftermiddagen en tur, I håbet om at se vilde kænguruer og koala bjørne. Vi nåede ikke langt før de første mange stod på vinmarkerne. Og sådan blev det ved. Vi så Ca. 50 kænguruer, men desværre ingen koalaer. Da vi kom hjem, gik vi en tur, for de må jo være her, de der søde og bløde dyr, men heller ikke her var der held. Min storebror mener, at vi nok skal få nogle at se.

I dag (mandag d. 04.02.) skulle vi besøge Michaels mor og Kurt. Vi kørte hjemmefra tidligt, da vi på vej derop skulle forbi Gyngehesten med tilhørende dyrepark og The whispering wall. Pludselig siger min mand, jeg er sikker på, der sad en koalabjørn, vi troede ikke på ham, men vendte bilen for tænk sig, hvis det var rigtigt – og det var det!!! Der sad den, oppe i træet og kiggede ned på os. Vi stirrede på hinanden i længe uden at den overhovedet gjorde antræk til at synes, det var træls, at de jyder stod der.

Så kunne vi tjekke den af på listen også. Videre til The big rocking horse Og Wildlife park, som i sig selv var en kæmpe oplevelse, da vi kunne håndfodre kænguruer, klappe alpaka’er og gå blandt påfugle, ænder, får, geder og en mangfoldighed af fugle.

The whispering wall 🤫 er en mur der er bygget for at holde vandet tilbage. Den er 400 meter lang, har den rigtige bue og hældning til at du kan stå på den ene side og hviske til de andre på den anden side. Du hører det bare endnu bedre end hvis vedkommende står ved siden af dig, det var vildt at opleve.

Vi sluttede af ved vores danske familie, Michaels mor og papfar, hvor de bød på lækkert middagsmad. Det var dejligt at besøge dem, de er nogle helt fantastiske mennesker, som har taget så godt imod os både hernede men også helt generelt i deres liv. Det betyder virkelig meget for os. At vi føler os velkomne 😍😍

Jetlagget havde ikke helt lagt sig, så der gik ikke 5 minutter efter vi var kørt ud af indkørslen, så sov vi alle 😂😴😂 det skal vi lige vænne os til, at kroppen stadig har en del at sige. Det har vi ikke prøvet før.

Det har været nogle vilde første dage og der kommer heldigvis mange flere.

Med ønsket om en fantastisk dag

Mille Elena

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *