En helt almindelig fridag i København

Trods jeg har boet og levet i Danmarks hovedstad bliver jeg lige duperet hver gang jeg besøger den flotte by og i denne gang var ingen undtagelse.

Det startede ud med et besøg på mange af stadens byggepladser. Et sted der ikke er helt fremmed for mig, da jeg er gift med “håndværker” nummer 2 😃 så det der med skurvogne, kender jeg godt.

Jeg blev installeret på et kontor, så jegkunne skype med min storebror. Vi har nu endelig fået købt billetter til vores livs tur til deres land, deres verden, deres hverdag – for filan jeg glæder mig så ubeskriveligt meget. Der blev lagt planer, der blev snakket og der blev som altid grinet – jeg har sagt det før og siger det meget gerne igen – jeg er total vild med min storebror og hans familie. 💞💞

Derefter gik turen til Christiania, der har min mand aldrig været, så det skulle han da se. Sjovt nok var der razzia, så det skulle vi da følge med i, ja ja på afstand vel og mærke.  Derefter gik turen til et sted, hvor vi kunne spise middagsmad. Manden havde hjemmefra proklameret, at han gerne ville spise et sted, der var vegansk – og hvad han ønsker skal han få. Jeg havde downloadet app’en Happy cow og vupti inden længe sad vi på den hyggeligste lille cafe på Prinsessegade – The Organic Boho. Det kan så klart anbefales, hvis du er i København og vil prøve kræfter med det lidt alternative til kød og ikke animalske produkter at gå ind på cafeen. Vi lagde kortene på bordet – vi havde aldrig været der og med vores accent fangede servetricen hurtigt den. Hun guide os gennem menukortet, hvad de solgte mest af og hvad der var i. Vi endte op med en falafel burger og energizer juice.

Mega lækker vegansk burger fra cafe The organic boho
Det meget karakteristiske billede af Kim Larsen på muren ud mod Prinsessegade.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jeg havde, som den jeg er, tjekket ind flere steder på Facebook og uden at vide af det, var en meget nær ven på vej til København. De har en søn i København og inden vi fik set os om, har vi en aftensmads-aftale – hvor hyggeligt er det lige. Ud af det blå blev vores dag lige endnu bedre. Det er ikke tit vi ser Daniel, så det var vildt befriende at snakke med ham, grine sammen og høre om hans hverdag, at han snart er færdig som radiograf, hvad fremtiden så bringer – ja det kunne han ikke svare på, måske kommer han til Jylland, så vi kan få glæde af ham, måske bliver han på Sjælland. Det ved man ikke.

Det har virkelig været en skøn dag på alle måder. Jeg har været sammen med min mand, jeg har planlagt med min storebror, jeg har været sammen med nogle af de bedste i min verden i en by jeg elsker at komme til og elsker at tage hjem fra igen. Jeg har prøvet at bo i København, jeg har prøvet at leve livet, jeg har prøvet at have alle muligheder foran mig – men det er nu meget godt at komme hjem til Herning, ulve-land, byen hvor trådene knyttes – der hvor alting går op i en højere enhed for mig.

Når jeg tænker og kigger tilbage ja så er der faktisk ikke noget jeg ville have gjort anderledes – vi har det godt, jeg har et skønt arbejde med nogle super dejlige kolleger, jeg elsker min familie og mine børn er bare mega seje og total cool – de har en fed alder.

Det er dejligt at komme ud i verden om det er til København, Adelaide eller Idom, men aller bedst er det at komme hjem til sit dejlige hjem, mine børn og vores lille hund.

Med ønsket om en fantastisk dag

Mille Elena

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *