Et meget venligt folkefærd

Er de her i Australien. Det er helt vildt. Det er ikke kun overfor os turister, det er også overfor deres medmennesker. De hjælper hinanden, de hilser, de passer på hinanden.

Kom til at tænke på en artikel jeg læste på aoh.dk, at de ville sende mistery shoppers i gågaden butikker, de kan virkelig lære noget af menneskerne hernede.

Der er altid undtagelser, det er der også hjemme, men vi synes overordnet set at det er et meget venligt land…

… Og der er pænt og rent her. Det er ikke mange skraldespande vi kommer forbi og trods det ligger der ikke meget skrald her i Adelaide. Jeg er ikke klar over om de render rundt tidligt morgen eller sent aften og samler skrald op, men pænt er her.

Husene er også et skriv værdigt. Jeg er ikke så berejst, men de steder jeg har været på sommerferie, har husene ikke været så pæne, forstået på den måde at så er der bygget lidt til der, så er der hængt et stykke plastik op der og sat et 3. Stykke afskærmning op. Det er der ikke på samme måde her. Jeg ved ikke hvad jeg havde forestillet mig, men er virkelig blevet positivt overrasket. Der er mega flot her, husene er skønne, mange af dem er pænt vedligeholdt, der er ikke nogen der er decideret faldefærdige og der er meget stedsegrønt her i form af store planter, træer og palmer.

Jeg glæder mig til at se, hvordan det ser ud på Gold Coast og i Brisbane.

Med ønsket om en fantastisk dag

Mille Elena

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *