GODT NYTÅR

Tusinde tak for de mange timer i har tilbragt på min hjemmeside, Instagram og Facebook. Hvor er det fantastisk at så mange følger med, liker og deler mine opslag og indlæg – bliv endelig ved, det giver en god mavefornemmelse.

Meget er der sket i 2018 – jeg har fået nyt arbejde, i december 2017 valgte jeg at sige min faste stilling op i det offentlige. Efter næsten 10 år, som dedikeret medlem, sammensvorende, lønmodtager og som den der turde gå forrest, når noget skulle laves om eller brokkes over.

I februar 2018 trådte jeg ind på det private arbejdsmarked, men ikke på hvilken som helst arbejdsplads. Et arbejde der sidenhen skulle vise sig at være det bedste, med de bedste kolleger, en ny bedste veninde, fede arbejdstider, frihed under ansvar (og de mener det), mega fede og meget alsidige opgaver (den er god nok) op i løn, ned i tid – og så har jeg det bare super. Jeg sover om natten, jeg har ingen fysiske skavanker, jeg løber, træner, jeg trives og kan næsten ikke være i min krop. En bestemt kollega ville nok mene, at det ses tydeligt, at jeg trives og ikke kan være i min egen krop…. #10hi hi

Med skiftet gav det mig tid til at tænke over, hvad jeg så skal, ikke med mit arbejdsliv, ej heller privatlivet, men sådan helt generelt, hvad er det jeg skal med livet, hvad er det jeg skal bruge min fritid på. Jeg har i mange år taget stor del i børnenes aktiviteter, siddet i forskellige udvalg og bestyrelser i diverse foreninger samt været forældrerep. i samtlige af børnenes klasser og af flere omgange. For det første gjorde det mig fysisk utilpas, for det andet gav det mig ingen energi og for det tredie synes børnene ikke, det var fedt, at det altid var mig, der skulle trække læsset.

Så nu har jeg valgt mig selv. Først valgte jeg Stafet for livet, det gav mig de mest fantastiske venner, som jeg på ingen måde vil være foruden og jeg elsker dem overalt på jorden, men ikke den energi, der skulle drive mig, derfor valgte jeg hurtigt at trække stikket og melde mig ud igen, så jeg er tilbage “kun” i holdkaptajnsrollen, det er jeg meget glad for og trives yderst fornuftigt med den beslutning.

Hvad skulle jeg så – jeg meldte mig ind i bestyrelsen på Vestervangskolen. Som den kloge læser hurtigt bemærker, er der også noget børne-regi over det, men det er mere på et overordnet plan, jeg er glad og meget stolt over at sidde i bestyrelsen. En opgave det giver mig hår på brystet og ballast til hvad verden tilbyder mig i fremtiden.

Der var mere fritid – sidste år mødte jeg en skøn kvinde og hendes søde kæreste, som nu er hendes mand. Hun introducerede mig for at hente mad i butikkerne og aflevere det til folk, der havde behov eller ville være med til at nedbringe madspild. DET VAR DET, JEG SKULLE, OG DET ER DET, JEG GØR. Jeg var med igen i år, d. 23.12. kl. 19.00 var vi 14 frivillige der mødtes, det er næsten tradition, det var hvert fald 3. gang, vi gjorde det, og vi gør det igen til næste år. Læs meget gerne her den flotte artikel journalist Jesper Wind skrev om os i Herning Folkeblads.

Det sidste fritid bruger jeg på Amway, som går meget godt i tråd med madspild, bæredygtighed og det at vi skal passe på vores jord. Det får jeg mere fritid til i 2019 og det glæder jeg mig til, det tænker jeg også min partner in crime gør. Hver eneste dag fylder mange af os med E-numre, dårlige vaner og andre ting der ikke er gode for os. Det tog vi i 2018 et aktivt valg om, at det skulle nedbringes. Der skulle mere motion, mindre fedt og usunde sager og flere gode effektive råvarer og vaner ind. Det kom der, omend det tog et stykke tid, men vaner tager tid at fralægge – ja eller omlægge, vil nogle sige. Vi er kommet langt og 2019 byder på nye højder, hvor vi tager flere vigtige og fantastiske skridt mod en sundere, bedre og mere aktiv livsstil.

Vi glæder os til at hoppe ind i 2019, ja for det er det, vi gør her, hopper ind i det nye år, om vi gør det rigtigt i forhold til om det er på første, 3. eller 12. slag er ikke vigtigt, det at vi gør det sammen, det er det der tæller. Vi skal igen i år være sammen med gode venner, det er for øvrigt dem der holdte bryllup for 1 år siden i dag, så oven i vi springer ind i 2019, fejre vi også et års bryllupsdag, hvor sejt er det lige.

5 skønne og fantastiske unge mennesker, som hopper ind i et nyt år - nye udfordringer, nye eventyrer, nye oplevelser.
5 skønne og fantastiske unge mennesker hopper ind i et nyt år – nye udfordringer, nye eventyrer og nye oplevelser.

Med ønsket om en fantastisk dag, aften og et knaldgodt nytår

Mille Elena

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *