Har du prøvet at bytte hus?

Det har jeg, eller det vil sige, at jeg har lejet vores ud i sommerferien.

Jeg har prøvet det før. 1. gang var under VM i ishockey her i maj, vi havde 2 forskellige hold boende. Først 4 unge mænd fra Norge og derefter en canadisk familie.

Jeg er flere gange blevet mødt af folk med en vis skepsis i forhold til om jeg godt turde, hvad hvis de har taget noget, hvad hvis der er noget, der er ødelagt. Ja hvad så – enten så erstatter vi det eller også er vi den erfaring rigere, siger jeg hver gang.

Helt nye var vi i dette her udlejnings-hejs. For det første var der ikke noget rengøringstillæg på, prisen var alt for lav og jeg havde glemt at vinge af i forhåndsgodkend, så tirsdag morgen vågnede vi til beskeden om, at der kom 4 unge mennesker fra torsdag til lørdag – canadierne vidste vi godt kom, det var kun en enkelt overnatning, så det var der styr på. Nu skulle vi bare lige have fundet et sted at sove de andre dage. Gode råd var dyre, for vi skulle aflevere børnene om fredagen, hjem og gøre klar til de næste om lørdagen og så videre for så at komme hjem igen om søndagen… Pyyhhaaaa.

Vi fandt det skønneste sommerhus i Søndervig, og da børnene skulle videre i sommerhus med farmor og farfar, var det en win-win. Vi hyggede os, gik ture ved vandet, spiste is og var sammen. Det var SÅ skønt.

Lørdag vendte vi hjemad og jeg skal da være ærlig at sige at sommerfuglene var store – for hvad nu hvis og hvis og hvis, men mine tanker blev gjort sådan til skamme. Vi kunne ikke se de havde været der og så dog, men der var så pænt der. Vaskemaskinen kørte med sengetøj og håndklæder, på bordet stod der 6 øl og der var skrevet den fineste hilsen i vores gæstebog.

Nu ligger vi her ved poolen i Italien alt mens en norsk familie bor i vores hus. Vi ved, de har det godt. Vi ved, de passer på vores ting. Vi kan med god ro i sindet holde ferie alt mens andre passer på vores hus.

En stor tak skal specielt lyde til vores fantastiske naboer og vores skønne vej, som holder øje for os, som hjælper når vi ikke selv kan og træder til, når der skal gøres noget. Uden dem var det blevet besværligt – ja det kunne faktisk næsten ikke lade sig gøre 💞💞💞

Med ønsket om en fantastisk dag

Mille Elena

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *