Jeg har sagt op..

… ja den er god nok.

Min december måned blev en smule mere spændende, end jeg lidt havde regnet med. Jeg var ikke klar over at det skulle gå så hurtigt.

December har været god ved mig i år. Jeg har haft masser af overskud, jeg har kunne glædes sammen med mine børn og mand, jeg har kunne slappe af, men når det er sagt har jeg i flere (mange) måneder haft en uro i maven, jeg har længtes efter sjove og spændende opgaver, jeg har ikke kunne se indholdet i mit arbejde som værende det jeg skulle i fremtiden, og så var det måske bare tid til at finde nye udfordringer.

Flere ting var i støbeskeen og med et havde jeg nyt arbejde. 11 dage gik der fra ansøgningen var sendt til jeg blev ringet op med den skønne besked, som var lige op til weekenden, hvor vi skulle en tur til København for at se julepynt, Tivoli og hygge med børnene, ja så bliver det ikke meget bedre.

Jeg gik på juleferie i onsdags og derfor var det vigtigt for mig at jeg skulle have sagt op inden jeg gik hjem, det er bare ikke helt nemt, af flere årsager. Jeg har en chef, som var til eksamen den onsdag, jeg havde selv mange sommerfugle i maven, hvad ville mine kolleger sige, hvordan ville de reagere. Nå men der var ingen vej tilbage, og jeg fik det gjort. Den dag tog det lang tid at komme hjem. Jeg var hjemme kl. 17.00, men skidt pyt jeg har juleferie.

Nu har jeg juleferie og så skal januar nydes med de skønne kolleger, for hvis bare jeg kunne tage dem med…. Jeg får nye skønne kolleger, det ved jeg, 4 mænd, 3 damer og en hund, og i disse tider hvor de sociale medier er i højsæde, ja så går det nok alt sammen.

Jeg glæder mig, det er det her, jeg har snakket om i SÅ lang tid. Det er det her, jeg har søgt. Nu er muligheden her og jeg kan selv forme den, som jeg vil have det. Så skal jeg da også gribe bolden, det har jeg gjort.

I ønskes alle en rigtig glædelig jul samt et godt og lykkebringende nytår. Tak fordi du læste med i 2017, jeg håber vi sammen skal hoppe ind i 2018, hvor der er meget mere at fortælle både om fortiden, fremtiden og specielt lige nu.

Nyd det, vær i det, slap af og få det bedste ud af det. Det fortjener du, for du har været sej.

Med ønske om en fantastisk dag

Mille Elena

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *