Livet er fedt her.

Vi har det mega godt her, der er alt slags sommervejr både sol, blæst og en lille smule regn, det kan dog kun duftes og høres, ikke ses, fordi det er så tørt og varmt hernede så fordamper det hurtigt.

Tirsdag (5.) tog jeg min første løbetur i SA, det var mega hårdt og super fedt og med mit nye fede ur fra mine skønne kolleger, ja så er det ingen sag hverken at finde rundt eller se hvor langt jeg har løbet.

Ved middagstid tog vi ind i det lokale Shopping center, hvor vi kiggede på butikker. Vi besøgte også en stor alkoholbutik. Hernede ligger det seperat fra de almindelige fødevarebutikker. Efterfølgende kørte vi hjem efter vores svigerinde og derfra til stranden hvor vi fik KÆMPE store is ved Royal Copenhagen og hoppede i havet, det var dejligt.

Onsdag tog vi en tur ind til centrum, vi stillede bilen i udkanten og tog sporvognen ind. Vi var på det lokale marked, som mod forventning havde mange butikker åben, vi skal derind igen på tirsdag, på egen hånd, der skal min storebror arbejde. Det var stort, der var alt fra frugt og grønt til fisk og små boder med mad. Efterfølgende gik vi tilbage gennem Botanisk have, som også er et kapitel for sig.

Til aften skulle vi mødes med andre danskere i Adelaide. Den første onsdag i hver måned mødes de på forskellige restauranter til noget mad, drikke og hygge. Jeg har tit set billeder på Facebook, som min storebror uploader, nu oplever jeg det på egen hånd, det er bare for uvirkeligt. Det er der mange ting, der er hernede og jeg suger til mig og nyder det.

Jeg er sindssyg glad for endelig at være her, opleve min storebrors verden, se hans nærområde og bare være omkring ham i hans rette element. Det er helt ubeskriveligt.

Torsdag skulle vi lige trækkes i gang, børnene er ved at være trætte og trængte aller mest til en dag ved poolen, det får de i morgen. I dag skulle vi til Victor Harbor og se pingviner. Vi tog en mega omvej derned, det var ganske bevidst for derved fik vi set stederne hvor min storebror og svigerinde blev viet og efterfølgende holdt fest.

Vi var forbi færgen, der sejler til Kangaroo Island for til sidst at nå endestationen 😉😉

På vejen hjem provianterede vi til BBQ, som skulle vise sig at blive noget af en oplevelse.

Mændene lavede mad, børnene dækkede bord og jeg skypede med min skønne arbejdskollega. For selvom der er fedt i SA, så er det dejligt at høre livstegn hjemmefra. 😘

Jeg gik lykkelig i seng kl. ca. 23, for vi havde alle smagt kænguru. Pølserne på grillen var kænguru og det smagte lækkert. Selv vores mindste på 12 år, som skal have ketchup til alt, inhalerede en pølse på ingen tid.

Med ønsket om en fantastisk dag

Mille Elena

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *