Når du står på sidelinjen og ser på

Jeg er normalt et menneske, der er svær at slå ud af kurs, at lægge sig ned, gør jeg sjældent, jeg kan blive slået om kuld og så rejser jeg mig op igen, det er min aller største styrke, jeg vælter aldrig – jeg bliver kun slået omkuld. Det er sikkert til stor gene for mange, men det er en ballast at have, det er en styrke, ikke mindst når jeg skal være der for mine børn.

Og det skal jeg, være der for mine børn, ikke kun fordi de er mine børn og jeg elsker dem, men også fordi jeg skal ruste dem til den virkelige verden, som de på mange måder er godt på vej ud i. Pigerne er så store nu, at de har arbejde, så de er allerede godt i gang, men der er stadig mange forhindringer, der skal tages højde for.

Beskrivelse af en familie med teenage-børn.
Beskrivelse af en familie med teenagebørn.

Jeg kan ikke skåne dem og jeg nægter at pakke dem ind i bobelplast, for de skal prøve ting, de skal opleve ting og de skal slå sig på ting, men de skal ikke udsættes for urimelige ting – det er noget af det værste jeg ved, og det kan give mig fysiske smerter i flere dage.

Jeg har prøvet det på egen krop – forskelsbehandling. Føj hvor er det ubehageligt. Jeg ved også, hvordan det er at blive set skævt til, hvordan det føles ikke at passe ind både i familien og på jobbet, talt nedladende til og følelsen af at ikke noget er godt nok, der er flere fejl end der er gode ting.

Jeg er godt klar over, at hvad du har fokus på, er hvad du får mere af, men jeg har også alle dage haft en meget god mavefornemmelse, en 6. sans, en evne til at se eller forudse ting, ikke på det spirituelle plan, men på et plan, hvor jeg med tiden har lært, at når noget gør ondt i mig, er jeg nødt til at lytte, føle og handle på det.

Jeg prøver efter bedste evne at lære alle 3 børn at være taknemmelige, hjælpsomme og være ydmyge overfor andre personer. Jeg ved godt, at der skal stilles krav indenfor den aldersgruppe de er, det er heller ikke urimelige ting, jeg beder dem om og heldigvis går det godt, når de er ude. Det er en helt anden sag, når vi er indenfor husets 4 vægge. Det er ikke altid en opgave der er lige nem, med børn på forskellig alder, opvækst samt læring, når man samtidig har en mand, der for det meste holder med børnene, ja så er der ikke længe til at de grå hår springer ud af hovedet på mig – det gør heller ikke noget, når bare de unge mennesker tager ved lære og drager ud i verden med den viden, ballast og værdier de har fået fra vores hjem.

To ting er meget vigtige: – Vær mod andre, som de skal være mod dig og – hør altid samme sag fra begge sider – med de to ting vil jeg ønske alle en dejlig dag. Husk det skader ikke at være positiv samt at holde sig til sandheden, så kommer du længst.

Med ønsket om en fantastisk dag

Mille Elena

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *