Når følelserne får frit løb.

Lee Westwoods seje caddie. Hatten af for Helen Storey, der tog alle 4 runder + omspil i stiv arm
Thomas Bjørn, Ryder Cup kaptajn, Made in Denmark Silkeborg 2018

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Made in Denmark er ovre. Sikke en oplevelse. 😉 Jeg har været med før og kan derfor drage fordele og ulemper contra Himmerland. Der er meget, der taler for Silkeborg. Vi kan komme meget tæt på spillerne, der er hygge og stemning, på og omkring banen, da meget af spillet foregår i eller ved skov, da der er træer rundt på hele banen, der er gode parkeringsmuligheder, og der var lavet en fantastisk sti fra Jyllands ringen til golfbanen. Der var virkelig gjort noget for de 2000 skridt, det tog at komme fra bilen og på golfbanen og hjem igen. Skår i glæden var at søndag var det hele pillet ned og det var vel at bemærke inden præmieoverrækkelsen. 🤔 Det gav et lidt dårligt indtryk af at det egentlig skulle være ovre inden dagen var omme, det var synd og skam. For enden af stien, på vej til bilen, stod Jyske Bank klar med forfriskninger i form af is, vand og bolsjer. Der var mulighed for at støtte Kids Aid med antal tilbagelagte skridt i løbet af dagen, blot det overskred 10.000.

I Villige var der både mulighed for konkurrencer, udstyr kunne prøves, og der var alt lige fra rejser til tøj over biler og udstyr. Mad for enhver smag, dog ikke til enhver pris, jeg synes, det lå i den dyre ende, men sådan er det nok. Ulempen ved at det var samlet i en ”by”, var at hyggen var flyttet derud i forhold til at det blev på golfbanen samt at det lukkede alt for tidligt. Hvis du skulle nå at have noget med efter de sidste spillere havde puttet i på hul 18, ja så var det med at sætte det lange ben forrest. Der kunne arrangørerne godt have tænkt lidt mere salg og service ind i det store billede, da jeg tror, der var mange, der gemte den del til sidst, da det var nemmest. Personligt gad jeg ikke slæbe rundt på tøj, sko og andet.

Vi var overhovedet ikke inde i Silkeborg, både fordi vi havde bilen med men også fordi vi var for trætte, så den del har jeg ikke rigtigt nogle kommentarer til. Vi benyttede os heller ikke af de faciliteter i Himmerland, så det er vist same/samt.

En ting der skal fremhæves ved Himmerland er hul 18, der er plads til alle. Det er der bestemt ikke i Silkeborg, som på runde 4 viste sig fra sin allermest grumme side.  Vi havde set det komme, de andre dage var det praktisk talt umuligt at komme i nærheden af green på hul 18, da arrangørerne havde valgt at plastre hele green’en til med skybokse, så os der ikke lige havde valgt at bruge SÅ mange penge på VIP-billet, ja vi måtte finde et passende sted langt op ad fairway og håbe at der ikke kom mange. Torsdag, fredag og lørdag var der storskærm, der var stillet i en vinkel, så vi havde en lille chance for at se bare en smule fra green. Søndag var den vendt helt om, så vi overhovedet ikke havde mulighed for at se noget som helst, men godt dem i skyboksene kunne se både green, deltagere og storskærm.

Vi var mange, der var samlet om hul 18 i søndags. Det var jo ligesom det, de foregående 3 runder var gået ud på. At se vindere. Lige der. Vi prøvede at få en god plads og til sidst lykkedes det os. Vi kom til at sidde mellem hul 9 og 18, midt mellem træerne. Det var super fint, hvis det ikke havde været for nogle meget snæversynede frivillige. Allerførst vil jeg sige, at jeg tager hatten af for de frivillige, de gør et kæmpe stykke arbejde og vi havde i løbet af de første dage haft flere skønne, sjove og dejlige oplevelser med de meget glade frivillige. Jeg antager, at de formentlig selv har sagt ja til jobbet, som de jo godt vidste var ulønnet, deraf navnet ”frivillig”, men ikke desto mindre var der op til flere sætninger, der blev fyret i vores retning i forbindelse med at vi sad der, det var ”åbenbart” forbeholdt de frivillige, at sidde på banen. ”Nu har vi arbejdet i 5 dage i træk uden at få løn” og ”Hvis det ikke var for os, var der slet ikke noget Made in Denmark”, samt flere sætninger og mundhuggeri jeg desværre ikke kunne høre, men kunne se, der var flere, der ”snakkede” med specielt en.

Det gav en vildt dårlig stemning på en ellers rigtig hyggelig uge – man kan sige, er det den ene episode, der skal ødelægge det hele. Nej det er det ikke, men det var jo det, vi var kommet for. For at se vinderen, lige der ⛳.

Så jeg tænker, hvis man kan tage hul 18 og dens fantastiske lokation fra Himmerland med til Silkeborg, stemningen på banen efter ”lukketid” –  ja så vil vi de kommende mange år afholde et, i mine øjne, perfekt Made in Denmark, og hvor mange ønsker ikke det, da det jo er et kæmpe event at trække til landet.

Et stort tillykke til vinderen af Made in Denmark Matt Wallace

Og vores egen Thorbjørn Olesen for udtagelse til Ryder Cup Europa holdet.

Med ønsket om en fantastisk dag

Mille Elena

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *