Når jeg bytter min fridag…

For at være sammen med manden. I morgen drager vi en tur til Danmarks hovedstad – København. 🧜‍♀️🏨🏦🏗️Manden skal arbejde og jeg har et meget vigtigt Skype møde med min skønne storebror. Derudover skal vi være kærester, mand & kone, bedste venner – ja vi kan kalde det hvad som helst, vi skal hvert fald være sammen.

I dag har vi været til et meget givende og på samme tid tankevækkende foredrag i Vejle. Det omhandlede succes både i livet, i erhvervslivet, i ægteskabet ja i alle livets aspekter. Mats Holmberg

Da vi havde sat vores venner af, og er på vej tilbage til motorvejen, spørger min mand, hvad jeg synes om foredraget. Jeg fortæller ham, at det jeg gerne vil have succes med mit ægteskab. Shit han blev stille. Altså mig – altså nej. Det er lige nøjagtig det, der tit går galt for ham, han tror det hele handler om ham, at han er skyld i det hele, at han er omdrejningspunktet i livets gøren og laden. Jeg ved ikke, om det er sådan, når man er blevet opdraget som ønske-/enebarn, men sådan har vi vel alle noget med fra barndommen. Jeg selv er opdraget uden en tydelig voksen, der kunne give mig klap på skulderen, der skulle til for at jeg kunne vokse, så jagten på evig anerkendelse har været hverdag de første 35 år af mit liv.

Og i går var hunden, den lille dreng og den skønne pige en tur rundt om Gødstrup sø. Den store pige lå på sofaen for en gang skyld, det er ikke tit hun ligger der, så det var hende vel ondt. Turen rundt om søen gav anledning til mange snakke, skønne stunder og hvor er det dejligt at have så store børn, der kan føres en fornuftig samtale med – og at de kan svare igen – på den positive måde.

Yesterday you have in your head, tomorrow you have in your hand

witch one do you chose to use?

– Mats Holmberg

I mit liv er der næsten det hele. Jeg har drømmene, jeg har økonomien, nu mangler jeg succesen.

Den begynder jeg at arbejde med – nu!

Vi kan, hvad vi vil, hvis vi ligger fortiden bag os og lever i nuet.

Med ønsket om en fantastisk dag

Mille Elena

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *