Overskud i hverdagen

Hvad gør dig glad, Mille? Hvad gør du, når du skal lade op? De spørgsmål bliver jeg tit stillet af min præst, og der er mange ting, der gør mig glad, og der er rigtig mange måder, jeg lader op på.

For mig er der 2 punkter i det her, hjælp i hverdagen og hvordan jeg lader op. I min familie har vi mange goder, der videnskabeligt bevist gør os danskere mere glad i hverdagen, og det passer!! Jeg har langt større overskud i hverdagen, for vi har både rengøringsdame, vinduespudser og så har vi de mest fantastiske venner, der kommer og hjælper med haven, når den virkelig trænger og hækken skal klippes. Jeg slår selv græsset og river det ene bed, jeg har, ja det er lige bortset fra, når havemanden har taget min rive med hjem!!!! 😂😂

En anden ting der er en kæmpe hjælp for mig i hverdagen er alle de skønne tilbud om levering til døren, box eller nærmeste tank. Her tænker jeg blandt andet på hjemmesiderne www.smartdogbox.dk  og www.kokkenshverdagsmad.dk, som er nogle af de tjenester, jeg har brugt for nyligt og har kendskab til.

www.smartdogbox.dk (som er en del af www.smartdog.dk) er til hundeejere, der vægter kvalitet og gode produkter i form af godbidder og legetøj højt til deres hund, og som synes, det er mega smart, at det bliver leveret og tilmed gratis. Jeg så det via Facebook, en veninde havde kommenteret et opslag – og haps så havde jeg bestilt en lækker godbids boks til levering hver 2. måned for den nette sum af 99,00 kroner per pakke.  Du kan også vælge at få en hver måned eller hver 3. måned , ydermere skal der opgives, hvor meget hunden vejer (i intervaller), så det er de helt rigtige godbidder og snacks , der bliver sendt til din hund. Det er mega smart, og det går stærkt. Jeg bestilte søndag eftermiddag og tirsdag kunne jeg hente pakken på den lokale tank.  Spændingen var stor, da jeg kom hjem, og jeg ved ikke, hvem der var mest spændt – hunden eller jeg. Det var en sand optur at åbne pakken, det var gode, sjove og anderledes produkter, jeg ikke selv vil gå ud og købe. I kassen var der denne gang 5 forskellige produkter; 1 kasse med kyllingestykker, 2 forskellige poser godbidder, de der bløde, mini kødben, der kan deles, en af poserne var kornfri, 2 små grønne bideben og en kasse af de skønneste oksegodbidder – og som i (måske) kan se, var det et hit med det samme.

Jeg kan på det varmeste anbefale www.smartdogbok.dk og deres produkter, da det er super gode produkter til en meget fordelagtig og billig pris. I kassen er der hver gang et gavekort på 50,00 til www.smartdog.dk, en hjemmeside der er spækket med alt godt og spændende til din hund. Du sidder måske og tænker, hvordan kan det lette hverdagen. Det kan det på den måde, at der altid er lækre ting til vores lille hvalp, når vi skal træne med hende. Når hun bliver lidt ældre, er der stadig lækre ting, så er det blot som snack og godbidder, fordi vi elsker hende.

En anden super lækker ting jeg har været meget glad for er www.kokkenshverdagsmad.dk, som henvender sig til alle, der gerne vil have lettet deres hverdag med lækker, godt og varieret mad, da der er kasser til enlige, familier og store familier, der er tilmed en bootcamp kasse som indeholder mange grøntsager, ingen stivelse og er med til at booste din sundere livsstil.

Jeg bestilte det i sin tid, for at slippe for manglende madplaner, manglende ordentligt mad i form af fisk, grøntsager og så søgte jeg den nemme løsning, hvem skal handle ind, hvem laver mad og alle de der dagligdags spørgsmål i en familie med børn, der har aktiviteter, diverse aftenmøder, en mand der er meget ude af huset qua hans arbejde – jeg må sige, at jeg er mega fan. Det er en kæmpe hjælp for os, vi ved, hvad der skal laves, det er nemt at gå til, og børnene kan selv eller delvist være med afhængig af alder. Konceptet er færdigmad på ca. 20 min. Og der går ikke ret meget mere før, i sidder ved spisebordet og er klar til dagens aftensmad.

Som beskrevet tidligere er der mange forskellige kasser, og du kan vælge at få leveret hver uge, hver anden uge eller en gang i mellem, det styrer du selv ved hjælp af hjemmesiden eller app’en. Det er forudbestemt, hvad du skal have de 4 dage kassen rummer til. Mandag er der altid fisk. Hvis der er noget, du ikke bryder dig om, kan du skifte op til 2 retter per kasse.

Der er super mange fordele ved det:

  • Det kommer pakket i en stor flamingo kasse, med is i, så det kan godt holde sig til i kommer hjem. Du må efterfølgende beholde alt emballage eller du kan sende det retur med næste levering.
  • Der er næsten ingen rod i køkkenet.
  • Der er økonomisk kompensation, hvis du finder nye medlemmer
  • Det letter enormt meget i hverdagen
  • Det er varieret og godt. Der er mange grøntsager, fisk en gang om ugen og til tider, er der vegetarret.

Jeg synes, du skal besøge deres hjemmeside og se alle de forskellige muligheder og former, mon ikke der er en til dig også www.kokkenshverdagsmad.dk

Som i kan læse ovenfor, er jeg meget stor fortaler og yderst begejstret for, at det skal være så nemt og bekvemt som muligt, og det har selvfølgelig en pris, det er jeg klar over. Med det jeg har været igennem i mit ellers så korte liv, har jeg erfaret, at det er vigtigt at fokuserer på de gode ting, de ting der giver dig energi, de ting der giver dig overskud. For mig giver rengøring og madlavning ikke overskud, så derfor har jeg taget et aktivt valg om at købe mig til ydelser, der letter min hverdag, så jeg har endnu mere tid til min familie, mit arbejde, mine veninder og det jeg går op i. Det er sådan, jeg har valgt at prioriterer. Det er sådan jeg lader op.

Med ønsket om en fantastisk dag

Mille Elena

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *