På egen hånd i Adelaides gader

Uge nummer 2 skulle bruges på egen hånd, min storebror skulle arbejde. Vi downloaded app’en Metro matrix, så vi kunne finde rundt i Adelaide med bus, tog og tram. Når vi lige fik at vide hvor og hvordan busserne gik, så var det ikke så slemt. Vi var inde i byen, tog en tur ud i storcentret Marion og så en tur ind til byen igen torsdag, da vi egentlig skulle i Harbour Town og bytte Michaels trøje han havde købt, da vi sad i bussen, konstaterede vi, at vi ikke havde trøjen med samt bussen kørte den forkerte vej, hvert fald i forhold til Harbour Town 😂😂 vi skiftede bus og kører ind til byen, hvor vi endnu engang så andre butikker end de andre dage vi havde været derinde. Det er lidt voldsomt så stort det er hernede.

Torsdag aften (valentinsdag) skulle vi mødes med min storebror i Glenelg til aftensmad. Vi fandt den skønneste burgerbar, næsten med udsigt over vandet. På vejen hjem kørte vi igen ad små gader og veje, hvor vi så mange flotte huse, stranden og blot sugede til os ad Adelaide’ liv.

Fredag var sidste dag ved min storebror og svigerinde. Michael og jeg tog en hurtig tur i Harbour Town for at bytte den famøse trøje. Vi mødes med vores svigerinde og mellemste barn i Marion butikscenter, de havde været inde og købe konfirmationsgave til hende. Det flotteste Pandora armbånd med et helt særligt vedhæng. Hjemme igen, kufferterne skulle pakkes og vi skulle en sidste gang i poolen. Til aften fik vi endnu engang den lækreste BBQ. Min storebrors forældre med deres nye partnere samt min svigerindes forældre kom til spisning. Det var sjovt og hyggeligt at møde dem alle og en mega skøn afslutning på 14 helt igennem fantastiske dage. Wauu hvor er vi heldige at have så skønne mennesker omkring os. De har åbnet deres hjem og hjerte, for at vi kan få den fedeste ferie.

Med ønsket om en fantastisk dag

Mille Elena

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *