Snart er der gået et år

11 måneder og 3 dage for at være helt nøjagtig er der gået, siden jeg blev introduceret for et helt andet liv, end det jeg hidtil har været en del af.

Ubevidst har jeg været omgivet af mennesker, som allerede har/havde livsstilen tæt inde på livet, mine “forældre” samt et hold af vores skønne venner – begge køber de ikke mere end de har brug for, bruger alt hvad de har og har ikke noget, der er overflødigt. Fed livsstil, når jeg ser det i fugleperspektiv og med mine nuværende øjne – for 1 år siden var det yderst angst-provokerende ikke at skulle smide 10.000 kroner x 2 årligt til Outlet-messerne eller få computeren til at rødgløde på black friday, for jeg skulle da ha´, jeg skulle da bruge penge, jeg skulle da ud i butikkerne – DET SKAL JEG IKKE LÆNGERE og hvor er det fedt.

D. 23.12.2017 blev jeg, som jeg tidligere har skrevet om, introduceret for en helt andet og meget anderledes livsstil, det at skralde, give andre overskudsmad, leve grønt og bæredygtigt og ikke købe mere end du har brug for (læs indlægget her)

Blomster i Venendig

Jeg har nu i 11 måneder og 3 dage efterlevet den nye livsstil, jeg har levet grønt, jeg har solgt ud, jeg har ikke anskaffet mig ting jeg ikke har brug for og  JEG HAR IKKE VÆRET PÅ EFTERÅRETS OUTLETMESSE – det sjove er at det overhovedet ikke er svært for mig. Det er faktisk en livsstil der giver mere energi end at samle til hus til der MÅSKE bliver materialistisk hungersnød. Det er en øjenåbner for hvor mange ting der kan være indenfor husets 4 vægge, og som overhovedet ikke bliver brugt til andet end at samle støv. Jeg er ikke i bund endnu, men det går meget stærkt og positivt fremad med at muge ud.

Jeg er sikker på, at med min livsstil, præger jeg min verden og ikke mindst min familie til at tænke en ekstra gang over, hvad der er vigtigt, og hvad der har betydning for, at de kan fungere i  hverdagen. Og jeg er sikker på at jeg med den viden jeg videregiver dem klæder dem på til en hverdag, hvor de ikke har brug for alle mulige forskellige materielle hjælpemidler for at blive lykkelig.

Overskydende mad fra butikkerne i Herning og omegn

Kunsten er at få meget ud af lidt.

Hvor er det befriende ikke at være slave af reklamer, tilbud og ferie-tilbud du bare ikke vil hjem fra. Altså nu skal det hele jo heller ikke lyde alt for frelst. For vi får jo stadig mad på bordet, vi handler stadig ind og vi tager også på ferie. Men de sidste 3 måneder og de næste 3 måneder har vi taget et aktivt valg om at der ikke er noget fastfood/take away, forlystelser eller andre goder da alle vores sparepenge går til drømmeturen ned til min storebror og hans skønne familie, og det gør ikke noget – du skal ikke have ondt af os, det er ikke derfor jeg skriver det, jeg skriver det fordi jeg vil fortælle dig at det kan lade sig gøre at lave sig om – det har jeg mange gange bevist, men det har været på det mere personlige plan, her har jeg skulle have min dejlige familie med på ideen og ikke alle er lige så omstillingsparate som jeg, men de er med og de glæder sig ligeså meget over at vi har sparet så mange penge sammen, så det er muligt at lave præcis det vi har lyst til når vi flyver Down under – men jeg har nok også én i husstanden, der specielt glæder sig til vi kommer hjem og der igen bliver prioriteret sushi og take away.

Alt kan lade sig gøre for den der tror på det umulige og gør det muligt

Med ønsket om en fantastisk dag

Mille Elena

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *