Version 4.0

Sikke en dag. Jeg har set frem til den i mange år. Jeg har glædet mig og har ikke haft den mindste krise over at skulle runde endnu et skarpt hjørne.

Det hele startede dagen forinden. Da jeg mødte på arbejde var hele min side af kontoret pyntet med serpentiner, flag og de der tal der er oppustelig var der også, der manglede bestemt ikke noget. Jeg havde taget kage med, men det var mere fordi jeg skulle på ferie, dagen efter fyldte jeg 40 og efter denne dag havde jeg været på min skønne arbejdsplads i 1 år, så der var jo rigeligt at fejre. Som tiden nærmede sig 12.00, det er der kontoret spiser, sådan for det meste, ja der begyndte dyrlægerne at melde sin ankomst, ja selv den dyrlæge der er på barsel kom. 😍😍 De havde købt lækkert mad og så havde de den skønneste gave, som virkelig fik tårerne frem. Tak 😘😘

Om aftenen skulle vi forbi min skønne kollega med kaninen, den havde de lovet at passe, mens vi er på ferie, der ventede endnu en lækker gave og alt i mens vi var der, havde børnene ryddet op, gjort rent og i al hemmelighed lagt en bolledej sammen.

Næste dag stod min mand op for at vække børnene, men der havde de da været oppe længe, så jeg blev vækket med sang, flag, gaver, det lækreste morgenbord med friskbagte boller 💖 Af sted til skolen med børnene, hjem og have styr på det sidste og pludselig stod den sødeste veninde i døren og inden jeg havde set mig om var huset fyldt af skønne mennesker med endnu flere gaver og overraskelser, ja det er jo ikke fordi det handler om gaver, men hvor er det fedt at få minder og det var lige hvad jeg fik. En fødselsdag lige i min ånd under de omstændigheder, jeg selv havde sat op.

Hvor er det vildt, at jeg er så beriget med så mange skønne mennesker der har taget sig tid til at fejre mig, skrive og ringe til mig – tusinde tak. 🎉🎉🎉 I skrivende stund sidder jeg under meget sydlige himmelstrøg og nyder min opgradering til 4.0, sender jer alle en kærlig tanke.

Med ønske om en dejlig dag

Mille Elena

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *