Vi skal ikke holde noget skjult for hinanden.

Jeg har nu set begge afsnit med Rosa, hendes Grønland og hvor hun stammer fra. Hvor er det vildt, at se så mange ligheder vi har med hinanden. Som mange af jer har læst, er det 10 år siden jeg blev lillesøster til først en storebror og senere til 2 storesøstre. 💙💜💜

Da jeg dengang blev fundet af min storebror, var det en rejse der også startede for mig, jeg skulle finde hoved og hale i det hele. Ikke alle var lige villige til at hjælpe mig med denne mission, hvorfor? Ja jeg har faktisk aldrig spurgt dem. Andre var meget lettede over, at jeg nu endelig efter så mange år, havde fundet sandheden og flere endnu viste det godt. Jeg var den eneste, der ikke vidste noget. Hvorfor? Jeg ved det ikke. Jeg har spurgt et par stykker på Prebens side, men uden held. Nu er det så lang tid siden at det er lige meget, jeg har det super godt med den ene søster og bror, jeg har kontakt til.

Jeg sidder dog til tider stadig med samme følelse som Rosa, hvorfor er der ikke nogen, der har fortalt mig, at jeg har 3 søskende til at rende rundt ude i verden? Nogle af svarene kan jeg selv. Jeg troede, du vidste det. Jeg er underlagt tavshedspligt. Vi er blevet fortalt, at du har fået det at vide – men vigtigst af alt, hvorfor fortalte Lone og Preben mig det ikke? Han har vist det hele livet, hun da de mødtes, og jeg, ja jeg blev kontakte på Facebook i en alder af 30 år – bevares jeg er skam glad for det og vil ikke være det foruden, for jeg elsker virkelig både min søster og bror.

Men sidder med samme tanke som Rosa, hvorfor holde det skjult? Hvorfor lyve overfor sine medmennesker, ja eller blot mennesker. Det er ikke fair , og det er du ikke i nogen ret til, hvis du spørger mig. Der er ikke et rette tidspunkt at fortælle sådan noget på, men hvis du nu lod det være en del af din/jeres hverdag/samtaler, ville det komme som en meget naturlig ting, og ikke blive en meget ubehagelig oplevelse for ja vel sagtens alle, for kan ikke forestille mig at nogle kan gå igennem livet med sådan en hemmelighed uden at få lidt ondt i maven, når det bliver nævnt noget, ja eller du møder vedkommende, for det kommer du til, før eller siden.

Tænk over hvad du skåner dine kære for og mod, måske gør du dem en bjørnetjeneste. I det mindste skylder du dem at være ærlig – løgn er i min verden den værste form for psykiske vold, du kan udsættes for, og det bliver opdaget, før eller siden. So doent even try.

Med ønsket om en fantastisk dag

Mille Elena

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *