Wauu en uge

Når jeg kigger tilbage på den sidste uges mange op- og nedture, kan jeg godt forstå, at jeg onsdag lignede noget katten havde slæbt med ind, torsdag var jeg mere bleg end en maddike, da jeg sad ved frisøren, hun gjorde det godt Anna fra Frk. Jensen og lige fedt hjalp det. Fredag måtte jeg bukke under, der kunne kroppen ikke mere, og jeg lavede en Maude. Jeg ved godt, når nok er nok, og jeg følte egentlig ikke, at jeg havde presset min krop SÅ meget, men ikke desto mindre, så var det en realitet. Jeg er oppe igen og har det fint.

Nu kommer den praktiske del af – nu kommer arbejdet med de ting, jeg var vidne til i sidste weekend. Jeg har nogle børn, der er på vej ind i deres til dato sværeste alder, teenage-årene, de gør det mega godt og jeg er super stolte af dem. Hvis jeg var dem, da jeg var 12-15 år, er jeg ikke sikker på, jeg ville kunne tage stilling til, navigere og være så nærværende i mit eget liv, som de er. Jeg er super stolt af at være deres mor, jeg elsker dem og vil prøve så godt jeg kan at rådgive dem på bedste vis, men som mine store datter så tit minder mig om, mor du ved jo om nogen, hvordan det er, for du har jo prøvet en hel del af de ting vi oplever lige nu og kender til alle fordele, ulemper og spillets regler, og der må jeg bare sige, hun er en klog ung dame hende Freja.

På mange måder var det en fantastisk weekend. Jeg havde arrangeret kærestehygge på Moesgaard Museum, hvor vi skulle se udstillingen med Djengis Khan, det er noget, der interesserer min mand rigtig meget. Da vi sidder og drikker kaffe, spørger jeg ham; “Hvorfor rejser vi ikke til Australien til februar 2019?” Øhh det ved jeg ikke, svarer han og inden vi havde fået set os om, ja så var det – oppe i vores hoveder – arrangeret. Min storebror og kone, min eksmand og begge arbejdspladser er bare nogle af dem, der skal sige klart ja, for at det overhovedet kan blive til noget. I og med at det var min kollega, der plantede tanken i hovedet på mig, har jeg jo også en chef, ja faktisk 2 chefer, der lige skal give lov 😀 , men inden det blev tirsdag ja så havde alle givet deres ja og vi var nu klar til at planlægge næste skridt – børnene skulle informeres om at vi endelig kunne komme ned og besøge deres onkel og tante, som vi har snakket om i SÅ mange år.

Trods de mange kilometer vi er væk fra hinanden, er jeg ikke sikker på, han aner, hvor stor en betydning, han har i mit liv.

Det bliver en fed tid, vi går i møde, det næste ½ år hvor vi skal planlægge vores livs rejse, og jeg glæder mig til at komme ned og se hvor min storebror og hans kone bor og lever deres dagligdag, men det kan til tider godt blive overset af den tunge sky der kommer til at hænge over min familie og jeg de 1½ år. Vi som familie er mega gode til at snakke om tingene, børnene er ærlige, lige til, de tør sige deres mening herhjemme og sammen skal vi nok komme over dette bump på vejen – against all odds.

 

 

En anden god ting fra sidste weekend var vores 3-1 sejr på hjemmebane over  Fc København, og vi spillede en kongekamp, det var en fornøjelse at se drengene kæmpe for 3 point. Kampen i denne weekend mod SønderjyskE er just fløjtet af, og der må vi tage hjem med uafgjort, men vi ligger nummer 1, i hvert fald i nogle timer.

Nå men tilbage til livets op- og måske mest nedture, ikke fordi der skal fokus på dem, for som bekendt, det vi fokuserer på, får vi mere af. Jeg prøver at lære mine børn, at vi skal tale om det, vi skal ikke tærske langhalm på det, men det er vigtigt, at vi er ærlige overfor hinanden, at vi er der for hinanden og at vi sætter fokus på de rigtige ting, dem der giver os energi selvom det er en svær periode, vi nu går igennem, så er der lyspunkter, og der er mange kommende glædelige situationer, som skal dyrkes.

Livet er ikke altid, hvad den giver sig ud for, men hvis du er ærlig overfor dig selv og andre, stiller dig positiv og kritisk overfor, hvad folk fortæller dig, ser sagen fra begge sider og sidst men ikke mindst tager din mavefornemmelse med, så bliver det en fed fremtid, du går i møde. 💃💃

Med ønsket om en fantastisk dag

Mille Elena

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *